enda

Rebekka Owe

(1962 – )

Skuespillerinde. Datter af skuespillerparret Baard Owe (f. 1936) og Marie-Louise Coninck (f. 1936).

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Detektiverne 2013 Mindfulness-kvinde DK/Spillefilm
Det som ingen ved 2008 Margrethe DK/Spillefilm
Familien Gregersen 2004 Kvindelig læge DK/Spillefilm
Hotellet 2000 Estelle Toftegaard Tv-serie
Strisser på Samsø 1997 Elisabeth Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.