enda

René Brokholm

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Momentum 2014 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Ansigtet 2012 Dolly, Belysningsmester DK/Kort fiktion
Historien om en mor 2005 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Kun en pige 1995 Belyser DK/Spillefilm
Bare løgn! 1991 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Dagens Donna 1990 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Kajs fødselsdag 1990 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Sirup 1990 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Springflod 1990 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Notater om kærligheden 1989 Belysningsassistent DK/Eksperimentalfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.