enda

René Cardona Jr.

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Sheena - junglens dronning 1984 Manus
Frækkere end politiet tillader 1984 Manus U/Spillefilm
Beat Street 1984 Foto U/Spillefilm
Country 1984 Produktionsleder, Scenograf U/Spillefilm
Never say never again 1983 Manus U/Spillefilm
The soldier 1982 Foto U/Spillefilm
Feber i blodet 1982 Foto U/Spillefilm
Massemordet i Guyana 1979 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.