enda

René Clair

(1898 – 1981)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Komikernes kavalkade 1957 Manus U/Dokumentarfilm
Den store manøvre 1955 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Djævlens skønhed 1949 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Tavshed er guld 1946 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Min kone er en heks 1945 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Forever and a Day 1943 Instruktion U/Spillefilm
Flame Of New Orleans 1941 Instruktion
Grevinden af New Orleans 1940 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
14. Juli 1932 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Leve friheden 1931 Instruktion, Manus, Klip U/Spillefilm
Millionen 1931 Instruktion, Manus, Produktion, Klip U/Spillefilm
Under Paris' tage 1930 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Entr'acte 1924 Instruktion U/Eksperimentalfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.