enda

René Clausen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Motormagasinet 2004 Regi Tv-serie
Fruen på Hamre 2000 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Cirkus Ildebrand 1995 Rekvisitør DK/Spillefilm
Juletestamentet 1995 Rekvisitør Tv-serie
Viktor og Viktoria 1993 Rekvisitør DK/Spillefilm
Det bli'r i familien 1993 Rekvisitør DK/Spillefilm
Drengene fra Sankt Petri 1991 Rekvisitør DK/Spillefilm
Farlig leg 1990 Special effects DK/Spillefilm
Dagens Donna 1990 Rekvisitør DK/Spillefilm
Sirup 1990 Rekvisitør DK/Spillefilm
Højt at flyve - en film om stunt 1988 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Himmel og helvede 1988 Special effects DK/Spillefilm
Skyggen af Emma 1988 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Jeg elsker dig 1987 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Natterytter 1986 Lys DK/Kort fiktion
Jobtilbud i nazismens Tyskland 1986 Scripter DK/Dokumentarfilm
Rødstrømper - en kavalkade af kvindefilm 1985 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Suzanne og Leonard 1984 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.