enda

René Clément

(1913 – 1996)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Huset under træerne 1971 Instruktion U/Spillefilm
Kun solen var vidne 1959 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Gervaise 1956 Instruktion U/Spillefilm
Forbudte lege 1952 Instruktion U/Spillefilm
Ubaadens fordømte 1946 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Lillefar skyder med skarpt 1946 Instruktion U/Spillefilm
Skønheden og udyret 1946 Instruktion U/Spillefilm
Kampen om jernbanerne 1945 Instruktion, Manus U/Spillefilm

Som René Clement

Title År Funktion Category
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.