enda

René Nielsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
All Inclusive 2014 Postproduktionsassistent DK/Spillefilm
En kongelig affære 2012 Producerassistent DK/Spillefilm
Knus 2007 Produktion DK/Kort fiktion
Cyklernes nat 2006 Produktion DK/Kort fiktion
Mats Gustafson Long Island, N.Y. 2005 Produktion DK/Dokumentarfilm
Bagland 2003 Producerassistent DK/Spillefilm
Skagerrak 2003 Assistent DK/Spillefilm
Torremolinos 73 2003 Produktionsassistent U/Spillefilm
It's all about love 2002 Assistent (Lars Bredo Rahbek) DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.