enda

Rene Schrøder

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Magten over livet 2008 Lyd DK/Kort fiktion
De smås krig 2007 Lyd DK/Dokumentarfilm
Jeg er bare den logerende 2005 B-tonemester DK/Kort fiktion
Prinsen af Bengalen 2004 Lyd Tv-serie
Fremtiden er begyndt 1998 Lyd DK/Dokumentarfilm
Idioterne 1998 Boom operator DK/Spillefilm
En fri mand 1996 Boom operator Tv-serie
En loppe kan også gø 1996 Boom operator DK/Spillefilm
Gotha - kult, kitsch og b-film 1996 Lyd Tv-serie
Skibet i skilteskoven 1992 B-fotograf Tv-serie
Trolderiks posthule 1992 Kameraoperatør Tv-serie
Trolderiks Julekalender 1991 Kameraoperatør Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.