enda

Renée Zellweger

(1969 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Judy 2019 Medvirkende U/Spillefilm
Bridget Jones' Baby 2016 Medvirkende U/Spillefilm
The Whole Truth 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Appaloosa 2008 Allison French U/Spillefilm
Bee Movie - det store honningkomplot 2007 Vanessa Bloom U/Spillefilm
Miss Potter 2006 Beatrix Potter U/Spillefilm
Cinderella Man 2005 Mae Braddock U/Spillefilm
Bridget Jones: På randen af fornuft 2004 Bridget Jones U/Spillefilm
Stor ståhaj 2004 Angie (org. version) U/Spillefilm
Down with Love 2003 Barbara Novak U/Spillefilm
Tilbage til Cold Mountain 2003 Ruby Thewes U/Spillefilm
Chicago 2002 Roxie Hart U/Spillefilm
Bridget Jones' dagbog 2001 Bridget Jones U/Spillefilm
Nurse Betty 2000 Medvirkende U/Spillefilm
Jeg, mig & Irene 2000 Irene U/Spillefilm
The bachelor 1999 Anne Arden U/Spillefilm
Jerry Maguire 1996 Dorothy Boyd U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.