enda

Reno Rasmussen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Jeg ville ønske for dig... 1995 Belysningsassistent Tv-serie
Gøngehøvdingen 1992 Belysningsassistent Tv-serie
Landsbyen 1991 Belysningsmester Tv-serie
Nana 1988 Grip Tv-serie
Livet er en god grund 1985 Belysningsassistent Tv-film
Der er et yndigt land 1983 Grip-assistent DK/Spillefilm
Brand-Børge rykker ud 1976 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.