enda

Rhea Leman

(1954 – )

Instruktør, dramatiker og koreograf. Gift med instruktør Hans Kragh-Jacobsen.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Skytten 2013 USA's udenrigsminister DK/Spillefilm
Hjerteflimmer 2006 Instruktion, Manus Tv-serie
Toast 1999 Instruktion, Manus Tv-serie
Fæhår & Harzen 1995 Diana van Doren Tv-serie
Viktor og Viktoria 1993 Koreografi DK/Spillefilm
History of the Moving Picture 1990 Instruktion DK/Eksperimentalfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.