enda

Rhys Ifans

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Serena 2014 Galloway U/Spillefilm
The Amazing Spider-Man 2012 The Lizard / Dr. Curt Connors U/Spillefilm
Anonymous 2011 Medvirkende U/Spillefilm
Mr. Nice 2010 Howard Marks U/Spillefilm
Hannibal Rising 2007 Grutas U/Spillefilm
Human Nature 2001 Puff U/Spillefilm
Kevin & Perry 2000 Medvirkende U/Spillefilm
Twin town 1997 Jeremy Lewis, Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.