enda

Ricardo Aronovich

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Familien 1986 Foto U/Spillefilm
Le bal 1983 Foto U/Spillefilm
Fremmede i natten 1979 Foto U/Spillefilm
Veninderne 1975 Foto U/Spillefilm
Attentatet 1972 Foto U/Spillefilm
Kære Louise 1972 Foto U/Spillefilm
Uroligt hjerte 1971 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.