enda

Richard Angst

(1905 – 1984)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Heidi 1965 Foto U/Spillefilm
Mord på stribe 1963 Foto U/Spillefilm
Sherlock Holmes og dødens halsbånd 1962 Foto U/Spillefilm
Vi smertensbørn 1958 Foto U/Spillefilm
Bjergene kalder 1957 Foto U/Spillefilm
Jeg tænker ofte på Piroschka 1955 Foto U/Spillefilm
S.O.S. isbjerg 1933 Foto U/Spillefilm
Ud i det blaa 1932 Foto U/Spillefilm
Over alle Tinder 1931 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.