enda

Richard Benjamin

(1938 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Shrink Is In 2000 Instruktion
Lommepenge 1994 Instruktion U/Spillefilm
Made in America 1993 Instruktion U/Spillefilm
Downtown 1990 Instruktion U/Spillefilm
Skønne sild 1990 Instruktion U/Spillefilm
Fælden klapper 1988 Instruktion U/Spillefilm
Min pige vil i nærkontakt 1988 Instruktion U/Spillefilm
Kærlighed og tømmermænd 1985 Instruktion U/Spillefilm
City Heat 1984 Instruktion U/Spillefilm
Kapløb med månen 1984 Instruktion U/Spillefilm
Det var tider 1982 Instruktion U/Spillefilm
Skum, skæg og skrammel 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Mordets puslespil 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Alexanders stående problem 1972 Medvirkende U/Spillefilm
Punkt 22 1970 Medvirkende U/Spillefilm
Farvel Columbus 1969 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.