enda

Richard Best

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Verdens farligste mand 1969 Klip U/Spillefilm
På'en igen Cliff 1963 Klip U/Spillefilm
Grin i marinen 1962 Klip U/Spillefilm
Go to Blazes 1962 Klip U/Spillefilm
Omvej til Alexandria 1958 Klip U/Spillefilm
Efter alle disse år 1957 Klip U/Spillefilm
Lad natten komme 1956 Klip U/Spillefilm
Kun du og jeg 1955 Klip U/Spillefilm
Mørkets eskadrille 1954 Klip U/Spillefilm
Fængselsveninder 1953 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.