enda

Richard Bohringer

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Akkompagnatricen 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Dames galantes 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Kokken, tyven, hans kone & hendes elsker 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Subway 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Juliettes skæbne 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Diva 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Afstraffelsen 1972 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.