enda

Richard Boone

(1917 – 1981)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Altid om søndagen 1989 Reverend Jones Tv-serie
Marlowe går til sagen 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Big Jake 1971 Medvirkende U/Spillefilm
Brevet til Kreml 1969 Medvirkende U/Spillefilm
De kaldte ham Hombre 1967 Medvirkende U/Spillefilm
Rio Conchos 1964 Medvirkende U/Spillefilm
En torden af trommer 1961 Medvirkende U/Spillefilm
Gaucho'en 1952 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.