enda

Richard Burton

(1925 – 1984)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den mand er farlig 1978 Medvirkende U/Spillefilm
De vilde gæs 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Eksorcisten II: Kætteren 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Den femte offensiv 1974 Medvirkende U/Spillefilm
Det flammende kors 1974 Medvirkende U/Spillefilm
Skilsmissen - hans og hendes 1973 Medvirkende Tv-film
Mordet på Trotsky 1972 Medvirkende U/Spillefilm
Ørneborgen 1968 Maj. Jonathan Smith U/Spillefilm
Hvad med os to? 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Candy 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Trold kan tæmmes 1967 Medvirkende, Producer U/Spillefilm
Hvem er bange for Virginia Woolf? 1966 Medvirkende U/Spillefilm
Spionen, der kom ind fra kulden 1965 Medvirkende U/Spillefilm
Fanget i natten 1964 Medvirkende U/Spillefilm
Becket 1964 Thomas à Becket U/Spillefilm
Cleopatra 1963 Medvirkende U/Spillefilm
Den længste dag 1962 R.A.F. Pilot U/Spillefilm
Hvorledes "En skærsommernatsdrøm" blev skabt 1959 Fortæller U/Spillefilm
Bitter Victory 1957 Medvirkende U/Spillefilm
Alexander den Store 1956 Medvirkende U/Spillefilm
Ørkenrotterne 1953 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.