enda

Richard Chamberlain

(1934 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Casanova 1987 Medvirkende Tv-film
Allan Quartermain og jagten på den gyldne by 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Kong Salomons miner 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Det blodige sværd 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Den sidste bølge 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Manden med jernmasken 1976 Medvirkende Tv-film
Greven af Monte Cristo 1974 Medvirkende Tv-film
De fire musketerer 1974 Medvirkende U/Spillefilm
Lady Carolines elsker 1972 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.