enda

Richard Currier

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Hvad er et hjem uden en fader 1935 Klip U/Spillefilm
Panik i cirkus 1933 Klip U/Kort fiktion
Friske Fiskere 1933 Klip U/Kort fiktion
Røg i Køkkenet 1932 Klip U/Kort fiktion
Gøg og Gokke som Barnepiger 1932 Klip U/Kort fiktion
Gøg og Gokke som Flyttemænd 1932 Klip U/Kort fiktion
Gøg og Gokke på gale Veje 1932 Klip U/Kort fiktion
Gøg og Gokke i Spjældet 1931 Klip U/Spillefilm
Gøk og Gokke som Fremmedlegionærer 1931 Klip U/Kort fiktion
Gokkes Giftemål 1931 Klip U/Kort fiktion
Gøg og Gokke: En god gerning 1931 Klip U/Spillefilm
Gokkes Ungdomssynd 1931 Klip U/Kort fiktion
Krigskammerater 1931 Klip U/Spillefilm
Ud i den kolde Sne 1931 Klip U/Kort fiktion
Ungerne og Tøsedrengen 1931 Klip U/Kort fiktion
Den rene Sandhed 1931 Klip U/Kort fiktion
Bargain day 1931 Klip U/Kort fiktion
Chump at Oxford 1930 Klip U/Kort fiktion
Natugler 1930 Klip U/Kort fiktion
Brats 1930 Klip U/Spillefilm
Under Frysepunktet 1930 Klip U/Kort fiktion
Hjemme er værst 1930 Klip U/Spillefilm
Gøg og Gokke ser Spøgelser 1930 Klip U/Kort fiktion
Ungerne paa Skovtur 1930 Klip U/Kort fiktion
Alle tiders køretur 1929 Klip U/Kort fiktion
Matroser på Landlov 1929 Klip U/Kort fiktion
Den gyldne Frihed 1929 Klip U/Kort fiktion
Gøg og Gokke i store Forretningsfolk 1929 Klip U/Kort fiktion
Radio paa Kredit 1929 Klip U/Kort fiktion
Det er min Kone 1929 Klip U/Kort fiktion
Dobbelt belagt 1929 Klip U/Kort fiktion
Ud på Galejen 1928 Klip U/Kort fiktion
Et Parti Golf med Gøg og Gokke 1928 Klip U/Kort fiktion
Nevøen fra Skotland 1927 Klip U/Kort fiktion
Koner på Prøve 1927 Klip U/Kort fiktion
Den store Kamp 1927 Klip U/Kort fiktion
Call of the Cuckoo 1927 Klip U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.