enda

Richard Curtis

(1956 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
About Time 2013 Instruktion, Manus U/Spillefilm
War Horse 2011 Manus U/Spillefilm
The Boat That Rocked 2009 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Bridget Jones: På randen af fornuft 2004 Manus U/Spillefilm
Love Actually - Kald det kærlighed 2003 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Bridget Jones' dagbog 2001 Manus U/Spillefilm
Notting Hill 1999 Manus U/Spillefilm
Bean - den ultimative katastrofefilm 1997 Manus, Producer U/Spillefilm
Fire bryllupper og en begravelse 1994 Manus U/Spillefilm
Høj kærlighed 1989 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.