enda

Richard Donner

(1930 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
16 blocks 2006 Instruktion U/Spillefilm
Timeline 2003 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Radio Flyer 2000 Instruktion
Dødbringende våben 4 1998 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Farlige teorier 1997 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Assassins - lejemordere 1995 Instruktion U/Spillefilm
Maverick 1994 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Dødbringende våben 3 1992 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Dødbringende våben 2 1989 Instruktion U/Spillefilm
Scrooged 1988 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Dødbringende våben 1987 Instruktion U/Spillefilm
Ladyhawke og lommetyven 1985 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Goonierne 1985 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Superman 1978 Instruktion U/Spillefilm
Tegnet 1976 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.