enda

Richard Dreyfuss

(1947 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Piranha 3-D 2010 Matt Boyd U/Spillefilm
W. 2008 Dick Cheney U/Spillefilm
Den gamle mand der læste kærlighedshistorier 2000 Antonio Bolivar U/Spillefilm
Fail Safe 2000 Medvirkende U/Spillefilm
Nærkontakt af tredie grad - Director's cut 1999 Roy U/Spillefilm
Mr. Holland's opus - livets symfoni 1996 Glenn Holland U/Spillefilm
Flere øjne i natten 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Hva' med Bob? 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Once around - svigersøn uden lige 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Rosenkrans og Gyldenstjerne er døde 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Always 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Moon over Parador 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Plattenslagerne 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Øjne i natten 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Nuts 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Helt på spanden i Beverly Hills 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Sammenhold 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Det er vel mit liv..! 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Konkurrencen 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Hvem sover hvor 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Nærkontakt af tredie grad 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Nærkontakt af tredje grad. Specialudgaven 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Dødens gab 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Den lille rockefeller 1974 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.