enda

Richard Francis-Bruce

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Divergent 2014 Klip U/Spillefilm
Oblivion 2013 Klip U/Spillefilm
Killers 2010 Klip U/Spillefilm
Ghost Rider 2007 Klip U/Spillefilm
The Forgotten 2004 Klip U/Spillefilm
The Italian Job 2003 Klip U/Spillefilm
Harry Potter og de vises sten 2001 Klip U/Spillefilm
The Perfect Storm 2000 Klip U/Spillefilm
Instinct 1999 Klip U/Spillefilm
Den grønne mil 1999 Klip U/Spillefilm
Air Force One 1997 Klip U/Spillefilm
The Rock 1996 Klip U/Spillefilm
Seven 1995 Klip U/Spillefilm
En verden udenfor 1994 Klip U/Spillefilm
Lorenzo's Oil 1992 Klip U/Spillefilm
Sliver 1992 Klip U/Spillefilm
Cadillac man 1990 Klip U/Spillefilm
Døden ombord 1988 Klip U/Spillefilm
Sallows helte 1988 Klip U/Spillefilm
Heksene fra Eastwick 1987 Klip U/Spillefilm
Mosquito kysten 1986 Klip U/Spillefilm
Mad Max i tordenkuplen 1985 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.