enda

Richard Georg Engström

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Exodus 2013 Producer, Executive producer DK/Kort fiktion
Børnenes verden 2013 Producent DK/Kort fiktion
Det grå guld 2013 Co-producer DK/Spillefilm
Sort kaffe & vinyl 2012 Producer DK/Kort fiktion
Proto 2012 Producer DK/Kort fiktion
Flammen og vattotten 2012 Producent DK/Kort fiktion
Ambassadøren 2011 Co-producer DK/Dokumentarfilm
Limboland 2010 Co-producer DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.