enda

Richard Gere

(1949 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Benefactor 2015 Medvirkende U/Spillefilm
The Second Best Exotic Marigold Hotel 2015 Guy Chambers U/Spillefilm
Brooklyn's Finest 2009 Eddie U/Spillefilm
En sand løgn 2006 Clifford Irving U/Spillefilm
Shall we dance? 2004 John Clark U/Spillefilm
Mothman - Mørkets budbringer 2002 John Klein U/Spillefilm
Unfaithful 2002 Edward 'Ed' Sumner U/Spillefilm
Chicago 2002 Billy Flynn U/Spillefilm
Autumn in New York 2000 Will Keane U/Spillefilm
Dr. T 2000 Dr. T U/Spillefilm
Runaway Bride 1999 Ike Graham U/Spillefilm
Red corner 1997 Jack Moore U/Spillefilm
Sjakalen 1997 Declan Mulqueen U/Spillefilm
Primal Fear 1996 Martin Vail U/Spillefilm
First knight - Ridderne om det runde bord 1995 Medvirkende U/Spillefilm
Mellem to kvinder 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Sommersby 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Mr. Jones 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Livsfarligt spil 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Interne affærer 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Pretty Woman 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Sidste udvej 1988 Frank Roberts U/Spillefilm
Skabt til succes 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Uden hæmninger 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Cotton Club 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Åndeløs 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Konsulen - det forkerte gidsel 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Officer og gentleman 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.