enda

Richard Greatrex

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Det ku' ikke være bedre 2005 Foto U/Spillefilm
Connie & Carla 2004 Foto U/Spillefilm
A Knight's Tale 2001 Foto U/Spillefilm
Hvor hjertet er 2000 Foto U/Spillefilm
Shakespeare in Love 1999 Foto U/Spillefilm
Hendes Majestæt Mrs. Brown 1997 Foto U/Spillefilm
En mand jages 1988 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.