enda

Richard H. Kline

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Dobbelt slagkraft 1991 Foto U/Spillefilm
Downtown 1990 Foto U/Spillefilm
Min pige vil i nærkontakt 1988 Foto U/Spillefilm
Howard - helten over alle helte 1986 Foto U/Spillefilm
Manden med den røde sko 1985 Foto U/Spillefilm
Min bedre halvdel 1984 Foto U/Spillefilm
Åndeløs 1983 Foto U/Spillefilm
Århundredets handel 1983 Foto U/Spillefilm
En mand, en kvinde, et barn 1982 Foto U/Spillefilm
Konkurrencen 1980 Foto U/Spillefilm
Star Trek 1979 Foto U/Spillefilm
Dog soldiers - Stop regnen 1978 Foto U/Spillefilm
Den hemmelige kraft 1978 Foto U/Spillefilm
Harrad-eksperimentet 1973 Foto U/Spillefilm
Fremtidens rædsel 1973 Foto U/Spillefilm
Når myterne dør 1972 Foto U/Spillefilm
Truslen fra det ukendte 1971 Foto U/Spillefilm
Drømmen om friheden 1969 Foto U/Spillefilm
Boston kvæleren 1968 Foto U/Spillefilm
Camelot 1967 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.