enda

Richard Halsey

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
That Old Feeling 1997 Klip U/Spillefilm
Nettet 1995 Klip U/Spillefilm
Så er vi kvit, far! 1994 Klip U/Spillefilm
Halløj i klostret 1992 Klip U/Spillefilm
Joe og vulkanen 1990 Klip U/Spillefilm
Edward Saksehånd 1990 Klip U/Spillefilm
Friends 1988 Klip U/Spillefilm
Jordiske piger er nemme 1988 Klip U/Spillefilm
Dragnet - benhårde strømere 1987 Klip U/Spillefilm
Helt på spanden i Beverly Hills 1986 Klip U/Spillefilm
En russer i New York 1984 Klip U/Spillefilm
Jeg har aldrig fået noget 1983 Klip U/Spillefilm
Mord for åben skærm 1981 Klip U/Spillefilm
Han skal leve! 1980 Klip U/Spillefilm
Brandudsalg 1977 Klip U/Spillefilm
Næste stop Greenwich Village 1976 Klip U/Spillefilm
Slamberten fra Nashville 1975 Klip U/Spillefilm
Næste stop, Greenwich Village 1975 Klip U/Spillefilm
Harry og Tonto 1974 Klip U/Spillefilm
Bandekrig 1973 Klip Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.