enda

Richard Harris

(1932 – 2002)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Frøken Smillas fornemmelse for sne 1997 Tork U/Spillefilm
Silent Tongue 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Brydekamp med Hemingway 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Manden fra Amerika 1990 Medvirkende U/Spillefilm
En skrue løs i Beverly Hills 1987 Klip U/Spillefilm
Orions bælte 1985 Manus U/Spillefilm
Den hvide indianers hævn 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Gribbene 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Gulliver hos lilleputterne 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Møde i rum sø 1977 Medvirkende U/Spillefilm
De vilde gæs 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Cassandra broen 1976 Medvirkende U/Spillefilm
Juggernaut 1974 Medvirkende U/Spillefilm
99% død 1974 Medvirkende U/Spillefilm
Blodig hævn 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Dracula 1973 Klip Tv-film
Manden i vildmarken 1971 Medvirkende U/Spillefilm
Cromwell 1970 Medvirkende U/Spillefilm
Manden, de kaldte Hest 1970 Medvirkende U/Spillefilm
Camelot 1967 Medvirkende U/Spillefilm
Bibelen - i begyndelsen 1966 Medvirkende U/Spillefilm
Telemarkens helte 1965 Medvirkende U/Spillefilm
Major Dundee 1964 Medvirkende U/Spillefilm
Den røde ørken 1964 Medvirkende U/Spillefilm
Livets pris 1963 Medvirkende U/Spillefilm
Mytteri på Bounty 1962 Medvirkende U/Spillefilm
Til sidste patron 1960 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.