enda

Richard A. Harris

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Strengt Fortroligt: Jeg Vil Tro 2008 Klip U/Spillefilm
Titanic 1997 Klip U/Spillefilm
Livsfarlig løgn 1994 Klip U/Spillefilm
Den sidste actionhelt 1993 Klip U/Spillefilm
Bodyguard 1992 Klip U/Spillefilm
Terminator 2: Dommedag 1991 Klip U/Spillefilm
Mig og L.A. 1990 Klip U/Spillefilm
Fletch vender tilbage 1989 Klip U/Spillefilm
Golden child 1986 Klip U/Spillefilm
Wildcats 1986 Klip U/Spillefilm
Fletch! Hva' var navnet? 1984 Klip U/Spillefilm
Op på patronerne 1983 Klip U/Spillefilm
Manden der ville henrettes 1982 Klip U/Spillefilm
Alle kneb gælder 1977 Klip U/Spillefilm
Op med humøret, drenge 1976 Klip U/Spillefilm
Stem på McKay 1972 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.