enda

Richard Jenkins

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Shape of Water 2018 Medvirkende U/Spillefilm
The Hollars 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Jack Reacher 2012 Rodin U/Spillefilm
Dear John 2010 Mr. Tyree U/Spillefilm
Let Me In 2010 The father U/Spillefilm
The visitor 2007 Walter Vale U/Spillefilm
Fun with Dick & Jane 2005 Frank Boscombe U/Spillefilm
Sneen på cedertræerne 1999 Sheriff Art Moran U/Spillefilm
Fælden klapper 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.