enda

Richard Lester

(1932 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Get back 1991 Instruktion U/Dokumentarfilm
Superman III 1983 Instruktion U/Spillefilm
Superman på nye eventyr 1980 Instruktion U/Spillefilm
Da Havana røg cigaren 1979 Instruktion U/Spillefilm
Butch og Sundance - sådan begyndte det 1979 Instruktion U/Spillefilm
Robin Hood og Marian 1976 Instruktion U/Spillefilm
I krudtrøg og dampbad 1976 Instruktion U/Spillefilm
Flashman Den Uovervindelige 1975 Instruktion U/Spillefilm
Juggernaut 1974 Instruktion U/Spillefilm
De fire musketerer 1974 Instruktion U/Spillefilm
De tre musketerer 1973 Instruktion U/Spillefilm
Help! 1965 Instruktion U/Spillefilm
A Hard Day's Night 1964 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.