enda

Richard Linklater

(1960 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Last Flag Flying 2018 Instruktion U/Spillefilm
Everybody Wants Some!! 2016 Instruktion U/Spillefilm
Boyhood 2014 Instruktion, Manuskript, Producer U/Spillefilm
Before Midnight 2013 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Bernie 2011 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Me and Orson 2010 Instruktion, Producer U/Spillefilm
A Scanner Darkly 2006 Instruktion
Bad news bears 2005 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Before sunset - Før solnedgang 2004 Instruktion, Manus U/Spillefilm
School of Rock 2003 Instruktion U/Spillefilm
Waking Life 2001 Instruktion
Tape 2001 Instruktion U/Spillefilm
Before sunrise 1995 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.