enda

Richard Maibaum

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Licence to kill 1989 Manus U/Spillefilm
Spioner dør ved daggry 1987 Manus U/Spillefilm
Agent 007 i skudlinien 1985 Manus U/Spillefilm
Octopussy 1983 Manus U/Spillefilm
For your eyes only - Agent 007: Strengt fortroligt 1981 Manus U/Spillefilm
S.H.E./Super hemmelig efterretningsagent 1980 Manus U/Spillefilm
Spionen der elskede mig 1977 Manus U/Spillefilm
Manden med den gyldne pistol 1974 Manus U/Spillefilm
Diamanter varer evigt 1971 Manus U/Spillefilm
Agent 007 i hendes majestæts hemmelige tjeneste 1969 Manus U/Spillefilm
Agent 007 i ilden 1965 Manus U/Spillefilm
Agent 007 contra Goldfinger 1964 Manus U/Spillefilm
Agent 007 jages 1963 Manus U/Spillefilm
Agent 007 - mission drab 1962 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.