enda

Richard Marden

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Nightbreed - Nattens yngel 1990 Klip U/Spillefilm
Hamlet 1990 Klip U/Spillefilm
Hellraiser 1987 Klip U/Spillefilm
Half Moon Street 1986 Klip U/Spillefilm
Falken og snemanden 1985 Klip U/Spillefilm
Gi' Rio skylden 1983 Klip U/Spillefilm
Mord i solen 1981 Klip U/Spillefilm
Dødskamp på Saturn 3 1980 Klip U/Spillefilm
Mord i spejlet 1980 Klip U/Spillefilm
Lejemorder jages 1975 Klip U/Spillefilm
Dobbeltspil 1972 Klip U/Spillefilm
Varme millioner 1968 Klip U/Spillefilm
To på vejen 1967 Klip U/Spillefilm
En aften med Den Kongelige Engelske Ballet 1963 Klip U/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.