enda

Richard Marks

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Alt hvad du har 2010 Klip U/Spillefilm
Julie & Julia 2009 Klip U/Spillefilm
En ægte mand 2008 Klip U/Spillefilm
Næsten helt perfekt - Spanglish 2004 Klip U/Spillefilm
Timeline 2003 Klip U/Spillefilm
Riding in Cars with Boys - drengene i mit liv 2001 Klip U/Spillefilm
Dommedag nu 2001 Klip U/Spillefilm
You've Got Mail 1998 Klip U/Spillefilm
Det bli'r ikke bedre 1997 Klip U/Spillefilm
Det sidste job 1995 Klip U/Spillefilm
Assassins - lejemordere 1995 Klip U/Spillefilm
Jeg ta'r hvad som helst 1994 Klip U/Spillefilm
Brudens far 1991 Klip U/Spillefilm
Dick Tracy 1990 Klip U/Spillefilm
Alle elsker Lloyd 1989 Klip, Co-producer U/Spillefilm
Broadcast news 1987 Klip U/Spillefilm
Bare så sød 1986 Klip U/Spillefilm
Kliken fra St. Elmo 1985 Klip U/Spillefilm
Buckaroo Banzai og det vilde eventyr 1984 Klip U/Spillefilm
Max Dugan gør livet lettere 1983 Klip U/Spillefilm
Tid til kærtegn 1983 Klip U/Spillefilm
Dommedag nu 1979 Klip U/Spillefilm
Godfather II 1974 Klip U/Spillefilm
Serpico 1973 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.