enda

Richard N. Gladstein

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Killshot 2008 Producer U/Spillefilm
The Nanny Diaries 2007 Produktion U/Spillefilm
Den magiske legetøjsbutik 2007 Producer U/Spillefilm
Finding Neverland 2004 Produktion U/Spillefilm
Manden uden navn 2002 Producer U/Spillefilm
Æblemostreglementet 1999 Producer U/Spillefilm
She's All That 1999 Producer U/Spillefilm
54 1998 Producer U/Spillefilm
Crossing guard 1995 Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.