enda

Richard Pearson

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Maleficent 2014 Klip U/Spillefilm
Safe House 2012 Klip U/Spillefilm
Iron Man 2 2010 Klip U/Spillefilm
Get smart 2008 Klip U/Spillefilm
James Bond - Quantum of Solace 2008 Klip U/Spillefilm
Blades of glory 2007 Klip U/Spillefilm
United 93 2006 Klip U/Spillefilm
Rent 2005 Klip U/Spillefilm
Bourneduellen 2004 Klip U/Spillefilm
Welcome to the jungle 2003 Klip U/Spillefilm
Men in Black II 2002 Klip U/Spillefilm
Scary Movie 2 2001 Klip U/Spillefilm
The Score 2001 Klip U/Spillefilm
Smid Mona i floden 2000 Klip U/Spillefilm
Bowfinger 1999 Klip U/Spillefilm
Muppets fra rummet - Den store Muppet rejse 1999 Klip U/Spillefilm
Vandskræk 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.