enda

Richard Pryor

(1940 – 2005)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ka' du høre hvad jeg ser? 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Harlem nights 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Av min arv 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Superman III 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Den lille bus på prærien 1981 Medvirkende U/Spillefilm
En mand ser sort 1981 Medvirkende U/Spillefilm
To tosser bag tremmer 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Knive i ryggen 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Gas på tanken 1976 Medvirkende U/Spillefilm
Sheriffen skyder på det hele 1974 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.