enda

Richard Robbins

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den gyldne skål 2000 Musik U/Spillefilm
Place Vendôme - Juvelerkvarteret 1998 Musik U/Spillefilm
At overleve Picasso 1996 Musik U/Spillefilm
Jefferson i Paris 1995 Musik U/Spillefilm
Resten af dagen 1993 Musik U/Spillefilm
Howards End 1991 Musik U/Spillefilm
Værelse med udsigt 1985 Musik U/Spillefilm
Kvinderne fra Boston 1984 Musik U/Spillefilm
Hede og støv 1982 Musik U/Spillefilm
Maria 1981 Musik U/Spillefilm
Europæerne 1979 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.