enda

Richard Roundtree

(1937 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Young warriors - unge hævnere 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Morder til leje 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Det beskidte firkløver 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Gribbene 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Bestilt til mord 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Fredag og Robinson Crusoe 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Diamantkuppet 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Mord i ambassaden 1972 Medvirkende U/Spillefilm
John Shaft - detektiv i aktion 1971 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.