enda

Richard Todd

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Agent 001 i hemmelig tjeneste 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Afgrunden 1963 Medvirkende U/Spillefilm
Til sidste patron 1960 Medvirkende U/Spillefilm
Imperiets sønner 1957 Medvirkende U/Spillefilm
Den korte lykke 1956 Medvirkende U/Spillefilm
Mørkets eskadrille 1954 Medvirkende U/Spillefilm
Sengen 1954 "Le billet de logement" U/Spillefilm
Den afbrudte rejse 1949 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.