enda

Richard Widmark

(1914 – 2008)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Hed dag i Louisiana 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Special-commando - den sidste udvej! 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Bjørneøen 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Billet til helvede 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Lus mellem to negle 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Når myterne dør 1972 Medvirkende U/Spillefilm
Vejen mod vest 1967 Medvirkende U/Spillefilm
Alvarez Kelly 1966 Medvirkende U/Spillefilm
Fremmed ubåd Jages 1965 Medvirkende, Produktion U/Spillefilm
Indianerne 1964 Medvirkende U/Spillefilm
To mand red ud 1961 Medvirkende U/Spillefilm
Dommen i Nürnberg 1961 Medvirkende U/Spillefilm
Warlock - Den lovløse by 1959 Medvirkende U/Spillefilm
Sheriffens sidste skud 1958 Medvirkende U/Spillefilm
Lommetyven 1953 Medvirkende U/Spillefilm
Det gule helvede 1953 Medvirkende U/Spillefilm
Brændende læber 1952 Medvirkende U/Spillefilm
Den forladte by 1948 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.