enda

Rick Carter

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lincoln 2012 Produktionsdesign U/Spillefilm
Sucker punch 2011 Produktionsdesign U/Spillefilm
War Horse 2011 Produktionsdesign U/Spillefilm
Avatar 3D - Special Edition 2009 Produktionsdesign U/Spillefilm
München 2005 Produktionsdesign U/Spillefilm
War of the Worlds 2005 Produktionsdesign U/Spillefilm
Polar-ekspressen 2004 Produktionsdesign U/Spillefilm
A.I. - Kunstig intelligens 2001 Produktionsdesign U/Spillefilm
Bag facaden 2000 Produktionsdesign U/Spillefilm
Amistad 1997 Produktionsdesign U/Spillefilm
The Lost World: Jurassic Park 1997 Produktionsdesign U/Spillefilm
Forrest Gump 1994 Produktionsdesign U/Spillefilm
Jurassic Park 1993 Produktionsdesign U/Spillefilm
Døden klæ'r hende 1992 Produktionsdesign U/Spillefilm
Tre på flugt 1989 Produktionsdesign U/Spillefilm
Tilbage til fremtiden del II 1989 Produktionsdesign U/Spillefilm
Tilbage til fremtiden Del III 1989 Produktionsdesign U/Spillefilm
Da Mr. Beanes tabte hovedet 1987 Produktionsdesign Tv-film
Fantastiske fortællinger 1987 Produktionsdesign Tv-film
Teaching Uncle Henry 1977 Medvirkende
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.