enda

Rick McCallum

(1954 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
I krig & kærlighed 2018 Co-producer (Tjekkiet) DK/Spillefilm
Star wars: Episode III - Sith-fyrsternes hævn 2005 Produktion U/Spillefilm
Star wars: Episode II - Klonernes angreb 2002 Produktion U/Spillefilm
Star Wars: Episode I - Den usynlige fjende 1999 Produktion U/Spillefilm
Stjernekrigen 1997 Produktion U/Spillefilm
Imperiet slår igen 1997 Producer (1997 special ed.) U/Spillefilm
Afsporet 1987 Produktion U/Spillefilm
Drømmen om Paradis 1987 Producer U/Spillefilm
Alice fra Eventyrland 1985 Producer U/Spillefilm
Abernes nat 1985 Co-producer U/Spillefilm
Stjernekrigen 1977 Producer (1997 special ed.) U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.