enda

Rick Moranis

(1954 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
The Flintstones 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Skat, barnet er forstørret 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Skat, børnene er skrumpet 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Spaceballs - rumnødderne 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Gys i blomsterbutikken 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Paradisklubben 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Streets of Fire 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.