enda

Rick Shaine

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Narnia: Morgenvandrerens rejse 2010 Klip U/Spillefilm
The Incredible Hulk 2008 Klip U/Spillefilm
Amazing Grace 2008 Klip U/Spillefilm
Enough 2002 Klip U/Spillefilm
Enigma 2001 Klip U/Spillefilm
Ekstreme metoder 1996 Klip U/Spillefilm
Kærlighed ved tredie blik 1988 Klip U/Spillefilm
Et godt Tip 1948 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.