enda

Ricki Rasmussen

(1972 – )

Barneskuespiller. Født 22. juni 1972. Søn af kostumedesigneren Manon Rasmussen (f. 1951).

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sort, hvid & grå 2000 Foto DK/Kort fiktion
Portland 1996 Runner DK/Spillefilm
Skyernes skygge rammer mig 1996 Runner DK/Kort fiktion
Operation Cobra 1995 Clapper/loader DK/Spillefilm
Casanova 1990 Grip-assistent DK/Spillefilm
Guldregn 1988 Jørn DK/Spillefilm
Ved vejen 1988 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Der er et yndigt land 1983 Søren, Knud og Katrines søn DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.